Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenspecialist Evert Brouwer legt uit hoe keukens duurzamer worden

De keukenindustrie staat op het punt van duurzame veranderingen. Van Ginkel Keukens in Barneveld neemt hierin graag het voortouw, zonder enige compromissen te sluiten op het gebied van stijl en gemak. Evert Brouwer, een deskundige op het gebied van keukens, deelt zijn inzichten over de evolutie naar duurzamere keukens met de Barneveldse Krant.



"De energiebron van apparatuur speelt een belangrijke rol in het samenstellen van een duurzame keuken. Gasovens en gaspitten zijn op de lange termijn een stuk minder duurzaam dan elektrische apparaten. Zeker als je ook eigen groene energie opwekt. In het afgelopen half jaar vervingen we voor een recordaantal klanten gasfornuizen voor inductie", aldus Evert.

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Van Ginkel Keukens
Marconistraat 8
3771 AM Barneveld
0342-412501
[email protected]
www.vanginkelkeukens.nl

Publicatiedatum: