Sanne Vonk, supportmedewerker bij Braanker Logistics:

'Een laag foutenpercentage is van cruciaal belang voor het tevredenstellen van klanten'

Sanne Vonk, supportmedewerker bij Braanker Logistics, kreeg de vraag of dat ze wat meer wilde vertellen over wat ze precies doet bij Braanker.

Bij Braanker Logistics zien ze namelijk keer op keer dat een laag foutenpercentage van cruciaal belang is voor het tevredenstellen van klanten en het soepel laten verlopen van onze eigen activiteiten. Deze prestatie wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de inzet van het warehouseteam, maar ook door de bijdrage van de supportafdeling op kantoor. Sanne, lid van het supportteam, vertelt meer over hoe er samengewerkt wordt in het warehouse om fouten tot een minimum te beperken.


Sanne Vonk, supportmedewerker bij Braanker Logistics.

"De supportafdeling fungeert als eerste aanspreekpunt voor klanten en speelt een essentiële rol in het beheer van de goederenopslag. Klanten die vragen hebben, nieuwe zendingen willen aanmelden of behoefte hebben aan specifieke logistieke vereisten, komen direct in contact met ons", vertelt Sanne. En dat is dan ook direct wat ze zo leuk vindt aan haar werk. Het contact met de klanten en echt een oplossing bieden. Op haar 20e is ze bij Braanker Logistics komen werken in haar huidige rol. "Sindsdien heb ik een superleuke band opgebouwd met veel van onze klanten. Ze zijn echt verbonden geraakt met Braanker. Door deze verbondenheid kennen we de behoefte van de klant erg goed en zijn we vastberaden om deze zo goed mogelijk te vervullen."

Eén recente gebeurtenis illustreert de vastberadenheid van het team om fouten tot een minimum te beperken. "Bij een zending naar Engeland, waarbij alle goederen moesten worden ingeklaard door onze Road Transport afdeling, ontstond er een uitdaging doordat aanvankelijk onjuiste aantallen pallets werden verstrekt. Dankzij de snelle reactie en samenwerking van het warehouseteam werden de pallets last-minute opnieuw gestapeld, waardoor het transport zonder problemen kon doorgaan. De klant ondervond geen enkele hinder van deze situatie."

Meer informatie:
Braanker Logistics
Nieuwland Parc 211
2952 DC Alblasserdam
+31 (0)78 - 890 78 00
info@braanker.com
www.braanker.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.