Afdeling woninginrichting sluit zich aan bij landelijke formule

Soet Wonen & Slapen zet opnieuw een belangrijke stap naar de toekomst

Vorige week werd de geheel vernieuwde winkel van Soet Wonen & Slapen officieel geopend. En nu komt de woonwinkel alweer met nieuws. Per direct is Soet met de compleet vernieuwde afdeling woninginrichting aangesloten bij Thuisin. Door deze samenwerking versterkt Thuisin haar positie in de provincie Zuid-Holland.

Dinsdag 17 oktober werd de woonwinkel in Bergambacht heropend.

"Doordat de vakmensen van Soet al decennia een begrip in totale woninginrichting zijn, weten ze een antwoord op elke interieurvraag", zegt Kees Verhoek, formulemanager Thuisin Franchise, "Advies, inspiratie, kwaliteit en service; dat is daar heel normaal en direct ook hun kracht. Het is niet verwonderlijk dat we samen verdergaan, wel erg prettig voor alle partijen. We kijken uit naar de samenwerking."

"Wij feliciteren Soet met deze samenwerking en met de complete metamorfose van het in- en exterieur van de woonwinkel. Met een nog uitgebreider assortiment presenteren ze in Bergambacht vele soorten vloeren en alles op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, behang, horren, buitenzonwering en kasten opmaat. Naast woninginrichting is er ook een compleet assortiment slapen, meubels en keukens", aldus Verhoek.

Meer informatie:
Soet Wonen & Slapen
info@soetwonen.nl
www.soetwonen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.