Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In dialoog met drie creatieve breinen achter architectuur in Rotterdam

De internationale evenementenreeks 'Architects, not Architecture' keert terug naar Rotterdam op 2 november 2023, met medewerking van JUNG. Dit event biedt gasten de mogelijkheid om in contact te komen en in dialoog te gaan met twee Nederlandse architecten en een internationale gast: Thom Mayne, Nanne de Ru en Ola Hassanain.


Thom Mayne, Nanne de Ru en Ola Hassanain.

Tijdens een talk zullen ze hun persoonlijk verhaal en creatieve inzichten delen die belangrijk zijn geweest in hun carrière.
Architects, not Architecture biedt een exclusief platform voor architecten om persoonlijke ervaringen en inspiratie te delen die hun creatieve ontwikkeling hebben gevormd, met de nadruk op hun belangrijkste creatieve periodes. Dit format, waarbij sprekers niet mogen praten over hun architecturale projecten, stelt het publiek in staat inzicht te krijgen in het persoonlijke leven van de architecten en hun onderliggende inspiraties achter hun werk.

Het event zal plaatsvinden in het Nieuwe Instituut in Rotterdam. De deuren openen om 18:00 uur en de talks beginnen om 19.00 uur. Registreren kan via deze link.

Meer informatie:
Architects, not Architecture
www.architectsnotarchitecture.com

Publicatiedatum: