Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kijkje thuis bij Thonet-fan Theo-Bert Pot

Interieurontwerper Theo-Bert Pot woont samen met zijn partner Jelle in een appartement in Den Haag. In 2015 begon Theo-Bert Instagram te gebruiken om mensen te inspireren door afbeeldingen van zijn kantoor en zijn huis te delen. Zijn kleurrijke en gedurfde stijl is een grote inspiratie voor velen. Hij noemt zichzelf 'The Nice Stuff Collector', maar waar kwam zijn passie voor interieurontwerp vandaan? Hij vertelt het in een interview met meubelmerk Thonet.



"Met een studie in Grafisch Ontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en een passie voor 'mooie spullen', is mijn liefde voor interieurontwerp en styling geboren", begint Theo-Bert. "Onze ontwerpstudio en ons huis geven een goed idee van mijn stijl. In 2015 begon ik Instagram te gebruiken om anderen te inspireren om te mixen en matchen en niet bang te zijn voor kleuren. Al snel had ik veel volgers die zeer positief reageerden op mijn stijl, de kleuren die ik gebruik en de producten die ik liefheb. Veel mooie samenwerkingen en projecten volgden. Het delen van mijn passie voor interieurs, styling en design is iets wat ik graag doe en ik beschouw mezelf als zeer gelukkig."



Wat zijn je prioriteiten als het gaat om interieurontwerp voor je appartement?
"Kleur is de sleutel in elk ontwerp dat ik maak. Kleur geeft diepte en vormt de basis voor elk interieur. Ik ben een groot voorstander van het creƫren van zachte contrasten door kleuren te gebruiken, altijd met als doel om elk item in je interieur er geweldig uit te laten zien. Ik ben een groot fan van prachtige ontwerpen die een leven lang meegaan en langer. Voor ons appartement was ik op zoek naar prachtige stoelen die niet alleen tijdloos en duurzaam zijn, maar ook zeer comfortabel, perfect voor lange diners. De prachtige collectie van Thonet met zoveel ontwerpklassiekers bood precies dit. De stoelen zien er geweldig uit, zijn perfect om te mixen en matchen en zijn verkrijgbaar in veel kleuren. Ik hou van de verschillende kleuren, afwerkingen en vormen en de combinatie van gebogen hout en buisstaal waar Thonet beroemd om is."



Lees hier het complete interview met Thonet.

Publicatiedatum: