Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lotte Faassen en Studio de Blieck brengen creatieve magie op Masters Expo 2023

Van 7 tot en met 11 december schittert de gerenommeerde interieurontwerper Lotte Faassen, in samenwerking met Studio de Blieck, op de Masters Expo 2023 in RAI Amsterdam. Haar debuut op dit prestigieuze evenement wordt verre van bescheiden. Samen met de ‘preferred partners’ creëert Lotte Faassen x Studio de Blieck hier een buitengewone woonbeleving die een unieke blik op de toekomst werpt.

Masters Expo 2023
Het thema van Masters Expo 2023, ‘The Magical Edition’, sluit naadloos aan bij Lotte’s visie. Terwijl Studio de Blieck al jarenlang een gevestigde naam is in de interieurwereld, creëert Lotte als zelfstandig ontwerper binnen de studio van haar moeder Bernadette de Blieck al bijna vijf jaar haar eigen projecten onder de naam Lotte Faassen x Studio de Blieck. Ze biedt hetzelfde hoogwaardige maatwerk, maar met haar eigen onderscheidende signatuur en met nét dat beetje creatieve magie.

De Masters Expo biedt Lotte de perfecte gelegenheid om te tonen waar zij en haar team toe in staat zijn. Verwacht een indrukwekkend ontwerp dat een geheel nieuwe manier van leven belichaamt. Met de deelname geeft Lotte Faassen x Studio de Blieck in december het ultieme visitekaartje af: vooruitstrevend design met een verfijnde touch en moedige flair.

Lotte Faassen
Met een aangeboren passie voor design heeft Lotte een natuurlijke manier van ontwerpen ontwikkeld. Haar stijl wordt gekenmerkt door sereniteit, elegantie en lef, met een voorkeur voor aardse tinten, vloeiende vormen en exclusieve materialen. Door op maat gemaakte details toe te voegen, zoals Lotte’s eigen ontworpen bank in samenwerking met Nederlands interieurmerk Rapture, is een interieur ontworpen door Lotte Faassen altijd uniek en pakkend. Met diverse onderscheidingen op haar naam, waaronder de ‘Hoog Design Award’ en vermeldingen in ‘The Best’, wordt Lotte inmiddels erkend als één van de meest veelbelovende talenten van haar generatie.

Lotte Faassen x Studio de Blieck
Of het nu een villa in Istanbul of een kantoor met uitzicht op de Rotterdamse skyline betreft, elke wens wordt vertaald in een verrassend ontwerp. Lotte Faassen x Studio de Blieck is een full-service designbureau dat elke fase van het ontwerp- en uitvoeringsproces beheerst, met de warmte van een familiebedrijf en de unieke, vooruitstrevende visie van Lotte.

Meer informatie:
Studio de Blieck
[email protected]
www.studiodeblieck.nl

Publicatiedatum: