VIPS Experience Centrum opent in Druten

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november a.s. opent het VIPS Experience Centrum haar deuren. 1600 m2 outdoor beleving waar professionals en particulieren inspiratie kunnen opdoen voor alles wat met tuin of terras te maken heeft.

Het VIPS (Very Impressive Products) concept verbindt 34 high-end outdoor merken in verschillende branches op één locatie gelegen in Druten gelegen tussen Tiel en Nijmegen.

De 34 deelnemende bedrijven zijn stuk voor stuk dé professionals in hun vakgebied. Of het nu gaat over buitenhaarden, -keukens, overkappingen, bestrating, verlichting, kunstgras, terrasaankleding, houten- of composietvloeren, tuinmeubels of jacuzzi’s en verlichting. VIPS heeft alles onder één dak.

Na een uitgebreide verbouwing van ruim een jaar is het dan eindelijk zo ver. Het oude pand is geheel gerenoveerd en geschikt gemaakt en ingericht om inspiratie op te toen voor tuin en terras. Door de verschillende deelnemers te combineren tot volledig ingerichte sfeeropstellingen wordt er een duidelijk beeld gegeven van de verschillende mogelijkheden.

Vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 vindt tussen 10.00 en 18.00 de officiële eerste open huisshow plaats. Tijdens deze huisshow worden er heerlijke hapjes geserveerd, onder het genot van een drankje.

Meer informatie:
VIPS Experience Centrum
Industrieweg 8
6651 KR Druten
info@vipsdesign.nl
www.vipsdesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.