Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ElpeeG9 van Dark Design Studio

Nieuw wandarmatuur combineert tijdloze elegantie met moderne functionaliteit

De Belgische Design Dark Studio komt met een nieuw armatuur, namelijk de ElpeeG9: een combi van vakmanschap en ontwerp. Beschikbaar in zowel pendel- als wandversies, combineert Elpee tijdloze elegantie met moderne functionaliteit. De G9 LED-fitting zorgt voor efficiƫnte en energiebesparende verlichting, met een warme, uitnodigende gloed.

Een van de opvallende kenmerken van Elpee is de aanpasbare schijf. Kies uit een zorgvuldig samengestelde selectie van steenschijven om de esthetische aantrekkingskracht van het armatuur te versterken. Kies uit drie soorten luxueus marmer, een prachtig albast, een aardse travertijn en twee fascinerende houten opties. Elke schijf is vakkundig vervaardigd om het algemene ontwerp van het armatuur aan te vullen, zodat u een op maat gemaakte verlichtingsoplossing kunt creƫren die is afgestemd op uw unieke smaak.

Voor degenen die een meer rustieke uitstraling wensen, biedt Elpee ook een alternatieve optie met terracotta schijven. Kies uit een palet van twee betoverende kleuren (Rood en Blauw-Groen), waarmee je warmte en karakter aan eem ruimte kunt toevoegen. Deze terracotta schijven bieden een charmant contrast met het moderne ontwerp van het armatuur en roepen een gevoel op van aardse verfijning.

De pendel- en wandversies van Elpee bieden veelzijdigheid in plaatsing, zodat u elke ruimte kunt verfraaien met zijn betoverende gloed. Installeer de pendelversie boven eettafels, in entrees of boven keukeneilanden voor een boeiend middelpunt. De wandversie is perfect om een vleugje verfijning toe te voegen aan gangen, woonkamers of slaapkamers.

Meer informatie:
Dark Design Studio
www.dark.be

Publicatiedatum: