Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Live demonstraties met tips en inspiratie voor strakke wanden

ProjectShow ‘Wanden afwerken’ bij Hornbach

De periode van projecten binnenshuis aanpakken is aangebroken. Hét moment om wanden van vers behang, akoestische panelen of trendy wandkussens te voorzien. Voor tips en inspiratie organiseert HORNBACH in diverse vestigingen de gratis ProjectShow ‘Wanden afwerken’. Professionele adviseurs laten deelnemers tijdens live demonstraties zien hoe ze een wand krijgen om trots op te zijn.De ProjectShow ‘Wanden afwerken’ bestaat uit vier onderdelen. Het begint met de basis: het glad maken van een wand. Stap-voor-stap leren de deelnemers hoe ze een muur met naden en gaten weer spiegelglad krijgen. Het tweede onderdeel van de ProjectShow is het aanbrengen van vliesbehang. Dit is het populaire en sterke alternatief voor papierbehang. De adviseurs van HORNBACH demonstreren hoe eenvoudig het is om een muur van vliesbehang te voorzien. Deel drie gaat over het afwerken van muren met akoestische panelen. Deze wandafwerking zorgt ervoor dat geluid sterk gedempt wordt en de akoestiek in een ruimte direct is verbeterd. Tot slot laten de adviseurs zien hoe je wandkussens bevestigt. Met deze nieuwste decoratietrend blaas je je muren in een handomdraai nieuw leven in.

Leerzaam en inspirerend
De HORNBACH ProjectShow is een interactieve live demonstratie van grote, kleine, complexe of juist simpele projecten. Hoofd Marketing & Communicatie Maarten Post: “De demonstraties zijn leerzaam, inspirerend en leuk. De komende periode laten onze deskundige medewerkers zien hoe je van je wandproject een succes kan maken. Daarbij geven ze waardevolle tips over de meest geschikte materialen en gereedschappen om te gebruiken. En natuurlijk beantwoorden onze medewerkers alle vragen die deelnemers stellen tijdens de ProjectShow.”

Gratis meedoen, schrijf je in
Iedereen kan de ProjectShow ‘Wanden afwerken’ gratis bijwonen bij diverse HORNBACH vestigingen. Het aantal plaatsen is beperkt dus geïnteresseerden moeten zich vooraf inschrijven voor deelname. Maarten: “We organiseren meerdere ProjectShows, verspreid over de maanden oktober, november en december. Dat betekent dat er voldoende plek is voor iedereen die wil leren en zich wil laten inspireren. Wil je helemaal zeker zijn van een plek, schrijf je dan snel in!”

Inschrijven kan op www.hornbach.nl/projectshow. Hier staan ook de data en tijden waarop alle ProjectShows plaatsvinden bij de verschillende HORNBACH vestigingen.

Publicatiedatum: