Thonet over nieuwste model: "Het tafelblad lijkt te zweven op het onderstel"

2018 was het jaar van de première van tafelserie 1500, ontworpen door Wolfgang C. R. Mezger. De 1500-collectie van Thonet is geschikt voor allerlei toepassingen dankzij de dwarsbalkconstructie waarop het tafelblad lijkt te zweven. Twee tafelhoogtes (74 en 105 cm), vele maten en flexibele uitvoeringen zorgen ervoor dat deze tafel passend kan worden gemaakt voor ieder interieur en elke setting.

Aan deze tafelserie wordt nu het nieuwe model 1545 toegevoegd, een tafel met een huiselijke uitstraling die dankzij de poten die in een hoek van 45 graden staan zorgt voor zeer veel beenruimte."De nieuwe tafel 1545 is robuust en toch elegant. Het tafelblad lijkt te zweven op het onderstel. De tafel is beschikbaar met aluminium of houten poten die naar onder toe enigszins taps toelopen. Door de poten in een hoek van 45 graden te plaatsen is er aanzienlijk meer beenruimte dan bij tafels met rechte poten", licht Thonet toe.

Meer informatie:
Thonet
www.thonet.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.