Leverancier van kantoorbenodigdheden failliet

Het doek is gevallen voor een leverancier van kantoorbenodigdheden. Het bedrijf uit Almere is vandaag (18 oktober) in staat van faillissement verklaard door de rechtbank Lelystad. H. Dulack is aangesteld als curator. Er is nog niets bekend over de precieze aanleiding van het faillissement en of er overnamekandidaten zijn.Het gaat om de firma Staples Nederland B.V., handelend onder de bedrijfsnamen Dawidenko, Ce, Corporate Express, Staples, Staples Advantage, Office Centre Online, Business Office Supply, Staples Office Centre, Staples Office Centre Online, Intercambio en Staples Wholesale.

Staples biedt zakelijke klanten alles voor het werk, van kantoormeubilair, kantoormaterialen, facilitaire benodigdheden en tech-artikelen tot aan veiligheidsschoenen en kantinebenodigdheden.

Staples Benelux is een zelfstandige organisatie die oorspronkelijk voortgekomen is uit het Amerikaanse Staples Inc. en het Nederlandse Corporate Express. Vanuit het distributiecentrum in Almere worden meer dan 20.000 artikelen geleverd.

Meer informatie:
Staples Nederland B.V.
Rondebeltweg 102
1329 BH Almere
www.staples.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.