Tweede keer deelgenomen aan InCoDa

Niels Groot van Zwoosch Interior Solutions: ''Ik ben letterlijk vanuit 0 klanten en omzet gestart''

Niels Groot van Zwoosch Interior Solutions kwam in 2005 tot de conclusie dat hij als ondernemer beter af was. Bijna 10 jaar later stond hij voor de tweede keer als exposant op de InCoDa, die onlangs plaatsvond in Gorinchem.

We blikken met Niels terug op zijn deelname en waar zijn bedrijf Zwoosch Interior Solutions en eigen label voor staat.


Niels Groot in zijn stand op InCoDa.

Zwoosch staat volgens Niels voor Hands-on, What you see is what you get, No bullshit, Jeugdig elan... Het bedrijf vertegenwoordigt meerdere editeurs, zoals Guell Lamadrid / Les Creations de la Maison / Aldeco / Zteddie Homeland / Grace de Lino / Casal / Luciani Marcato.

Hoe is Zwoosch Interior Solutions ontstaan?
''In 2005 kwam ik tot de conclusie dat ik een ondernemer was / beter af was als ondernemer. Had vier jaar gegeven bij het oprichten in loondienst van Texdecor in Nederland en kwam erachter dat ik een totaal andere visie had van hoe ik zaken wilde doen. Heb alle kostbare roerende zaken vanuit mijn huis verkocht (meubels en horloges) en heb een auto gekocht en ben beurzen gaan bezoeken om een aantal labels om me heen te verzamelen. Ik ben letterlijk vanuit 0 klanten en omzet gestart en ben Zwoosch Interior Solutions rustig aan gaan op / uit-bouwen in NL.''

Je hebt naast enkele merken die je voert een eigen label, Zteddie Homeland. Wat is daarin onderscheidend ten opzichte van andere collecties?
''Zteddie Homeland is mijn eigen label. Staat voor: de Z van Zwoosch en T van Teddie, dit is mijn dochter.

Ik wil mijn klanten laten zien dat je ook als solitair ondernemer veel aandacht kunt krijgen met gordijn en meubelstoffen waar prijs en kwaliteit in evenwicht zijn. Ik noem het altijd zo dat de stoffenhuizen welke ik vertegenwoordig in Nederland uitgaan van reëele prijzen zonder mist en blabla. Ik ben niet goedkoop, maar prijzen en kwaliteiten zijn zeer in evenwicht. Zwoosch pakt zaken snel op en er valt “altijd” te spreken over de win-win factor. Zwoosch is niet statisch of stoffig. Aangezien ik alles in mijn eentje doe, mijn vrije tijd mij ook lief is, sta ik niet op elke hoek van de straat zeg maar. Ook dit wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten en relaties.''

Hoe heb je de beurs InCoDa ervaren?
''Ik stond voor de tweede keer op InCoDa. In 2016 (geen goeie herinnering aan) en in 2023. Aan de laatste editie heb ik wel goeie herinneringen. Alleen was de oppervlakte van de stand te klein om klanten goed te kunnen helpen. Heb helaas hierdoor ook veel (potentiële) klanten moeten laten schieten…,'' besluit Niels.

Meer informatie:
Zwoosch Interior Solutions
Niels Groot
info@zwoosch.nl
www.zwoosch.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.