Weigering betaling aan woonwinkel loopt slecht af voor voetballer Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren, voormalig voetbalspeler van onder andere PSV, Juventus en Ajax, raakt zijn herenhuis in Vleuten kwijt. De woning gaat de executoriale verkoop in. Bij een executoriale verkoop worden woningen vaak onder de daadwerkelijke waarde verkocht. De veiling vindt op 16 november plaats. Overigens is het niet mogelijk om de woning te bezichtigen. En er staan geen foto's van het interieur online. Dat valt te lezen op Funda.

Het is niet voor het eerst dat de woning in de verkoop gaat. Eerder dit jaar werd het huis aangeboden voor 925.000 euro en werd later verlaagd, van 895.000 tot 850.000 euro. Dat meldt het Algemeen Dagblad (AD).


Foto's Funda/Ruud Voest

In augustus kregen twee deurwaarders al de opdracht om beslag te leggen op de woning. Ihattaren, die in 2021 nog 1,3 miljoen euro per jaar verdiende bij zijn Italiaanse werkgever, had een schuld van vijfduizend euro en had nog een rekening openstaan voor een op maat gemaakte eettafel.

"In 2021 heeft hij bij ons meubels gekocht voor zijn moeder. Een deel heeft hij betaald, maar de eettafel ter waarde van 2800 euro niet", zei eigenaar Vural Bilgili van meubelbedrijf Sucasa eerder. Hij sprak van een principekwestie. "Ihattaren zei zelf nog het geld contant te komen brengen, maar later reageerde hij niet meer op mijn berichten en heeft hij mij zelfs geblokkeerd. Ook zijn broers, die erbij waren toen hij de meubels voor zijn moeder kocht, zeggen niets meer met hem te maken te hebben."Bron: Algemeen Dagblad


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.