Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

jankurtz presenteert nieuwe modellen op Design Nation-beurs in Kortrijk

jankurtz, het Duitse designlabel dat bekend staat om zijn tijdloze meubelen en accessoires, kijkt er naar uit om zijn nieuwste collectie te tonen op de beurs Design Nation te Kortrijk.

Deze beurs, die plaatsvindt op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober, is gericht op designprofessionals die actief zijn in de contract & project markt.

''jankurtz heeft altijd vooropgelopen in de wereld van design en blijft trouw aan zijn missie om functioneel en esthetisch fraai meubilair te creëren. De nieuwe modellen, die tijdens de Design Nation-beurs worden getoond, belichamen deze visie en zullen zeker de aandacht trekken van design liefhebbers,'' licht Petra toe.

Het team van jankurtz nodigt bezeokers uit hun stand te bezoeken op de Design Nation-beurs in de Xpo hallen te Kortrijk en kennis te maken met de nieuwste creaties van het Duitse designlabel. ''Het belooft een inspirerende ervaring te worden voor alle professionals die graag geïnspireerd worden door trendwatchers en andere experts die op het trendpodium hun visie op design en de toekomst delen.''

jankurtz agent voor de Benelux: Petra Bettgens is samen met collega’s aanwezig.

jankurtz
Petra Bettgens van Efrade
(073-8505984 of 06-25042100)
[email protected]
www.eftrade.nl
www.jankurtz.de

Publicatiedatum: