Rebellenclub maakt doorstart en opent outlet in Apeldoorn

Interieurwinkel Rebellenclub heeft afgelopen vrijdag 13 oktober de opening gehad van de outlet locatie in Apeldoorn. Reden om de locatie verder uit te breiden en meer producten toe te voegen. In de nieuwe outlet vindt de klant onder andere tweedekans artikelen, showmodellen, nieuwe samples maar ook oudere collecties.

Afgelopen augustus kwam de interieurketen voor financiële uitdagingen te staan. Inmiddels heeft Rebellenclub een doorstart gemaakt en is het met twee winkels (Baarn en Utrecht) en een online shop positief gestemd over de toekomst. "We zijn buitengewoon trots op de doorstart en hebben met enthousiasme de nieuwe fase van Rebellenclub ingezet."Outletwinkel Apeldoorn
De opening van de outletwinkel in Apeldoorn is een grote stap. "Het is altijd spannend om te ontdekken welke verrassingen een nieuwe locatie met zich meebrengt, maar de start was buitengewoon succesvol en we hebben met veel plezier mensen blij kunnen maken met prachtige producten tegen aantrekkelijke prijzen. Onze keuze voor het motto 'Vinden wat je niet zocht' blijkt geen toeval te zijn; er is altijd wel iets dat je aandacht trekt. Het is geweldig om mensen met een glimlach te zien vertrekken", aldus operationeel manager Tara Hoogeveen.

Wat te verwachten
Als je op zoek bent naar een designbank of eetkamertafel dan ben je aan het juiste adres. De outlet wordt wekelijks aangevuld en bestaat uit banken, tafels, stoelen, vloerkleden en verlichting. De producten kunnen lichte beschadigingen hebben maar nog vaker zijn het showmodellen of splinternieuwe samples.

Kom langs op vrijdagmiddag bij Rebellenclub Outlet Apeldoorn. De outlet is geopend iedere vrijdag tussen 12.00 - 16.00 uur op de Laan van Westenenk 50, Apeldoorn.

Meer informatie:
Rebellenclub
Laan van Westenenk 50
7336 AZ Apeldoorn
www.rebellenclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.