COREtec maakt balans op na drie beurzen

Nu de najaarsbeurzen InCoDa in Gorinchem, vt wonen&design beurs in Amsterdam en Bis Beurs in Gent achter de rug zijn, vindt vloerenleverancier COREtec het gepast om de balans op te maken. "Die is unisono positief voor COREtec® Floors", laat President Jan Dossche in een persbericht weten.Volgens hem is COREtec "een topproduct dat zijn gelijke niet kent in de industrie. Duizenden consumenten en ondernemers hebben hun interesse getoond, hun appreciatie en hun bewondering voor de nieuwe en bestaande COREtec vloeren gedurende de vele succesvolle beursdagen. De COREtec vloeren ogen bijzonder mooi, hebben bovendien een zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding en zijn heel sterk. COREtec vloeren voelen als zekerheid, ze bieden het uitzicht van natuurlijk hout of steen, maar zonder de nadelen ervan.
Doe daarbij ook nog eens het plaatsingsgemak van laminaat, maar dan wél bestand tegen water. En ze zijn zo divers als de natuur in formaten, groeven en designs", besluit hij.

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.