Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Hein Eek: 'Deze DDW laten we toch meer nieuwe producten zien dan ik had gedacht'

Nog één week te gaan en dat staat de Dutch Design Week (DDW) op de planning. Tijdens het event zal Piet Hein Eek allerlei interieurproducten presenteren in Eindhoven. Zelfs meer dan in eerste instantie verwacht werd. "Deze DDW laten we toch meer nieuwe producten zien dan ik had gedacht."Piet Hein Eek vervolgt: "Dankzij fenomenaal teamwork is het toch weer bijna te veel om op te noemen. En een groot deel van de objecten zullen, zoals altijd, pas daags voor de DDW klaar zijn. Nu al (of eigenlijk pas) beginnen de contouren van de eerste laatkomers zichtbaar te worden."

De eerste van een serie van drie Staande Gezaagd Glas Objecten is bijna af, in de houtwerkplaats zijn ze een 40×40 garderobekast en kapstok aan het maken, met drie man wordt er aan de berg raam- en ladeblokken gewerkt en de op de Eenmallamp geïnspireerde Stapelbare Keramieken Tweezijdige Kandelaar zal te zien en te koop zijn op de DDW."Om onze eigen straat te betreden, passeert u vanaf nu aan weerszijden een nieuwe poort van oude buizen. Gelukkig is de Stalhoutkast die we al in april in Milaan lieten zien, terug en dan zou ik nog bijna vergeten dat we dit jaar nog niet eens zo lang geleden de Keramieken 40×40 Tegelkeuken af hebben."

Daarnaast zijn er nog talloze andere nieuwe objecten en veranderingen aan het gebouw te zien en biedt Piet Hein Eek weer ruimte aan een groot aantal exposanten.

Meer informatie:
Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
www.pietheineek.nl

Publicatiedatum: