Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jean-Paul Olsder van Starfurn: "In Brussel lanceren we een compleet nieuwe productgroep"

Starfurn, dat vorig jaar haar debuut maakte op Meubelbeurs Brussel met een gedeelde stand met DS Meubel, bereidt zich nu voor op zijn tweede verschijning op het evenement, dat plaatsvindt van zondag 5 t/m woensdag 8 november.

"We groeien gigantisch hard, investeren veel om deze groei door te kunnen blijven zetten", vertelt oprichter Jean-Paul Olsder. Vandaar dat Starfurn, dat drie jaar geleden op werd gericht, een compleet nieuwe productgroep in de Belgische hoofdstad lanceert.Primeur voor Starfurn
Wat kunnen bezoekers van de beurs dit jaar verwachten? Een primeur voor Starfurn. "Voor het eerst zullen we een collectie bankstellen in verschillende kleuren op de markt brengen", onthult Jean-Paul. Dit zal, naast het assortiment eetkamerstoelen en fauteuils, gepresenteerd worden. Sommige van deze banken zullen direct uit voorraad verkrijgbaar zijn, waardoor retailers snel en efficiƫnt aan de vraag van hun klanten kunnen voldoen.

Starfurn biedt retailers niet alleen een nieuwe reeks meubelen aan, maar ook een all-in house service die aan consumenten kan worden aangeboden. Deze service omvat een vijfjarige vlekken- en constructiegarantie. Alle modellen in de sofacollectie worden voorzien van deze service.Dropshipment
Overigens zal Starfurn aan bezoekers duidelijk maken dat dropshipment ook tot de mogelijkheden behoord. "Sterker nog", zegt Jean-Paul, "Momenteel wordt al zo'n 40 tot 50 procent van de voorraad direct verstuurd naar de eindgebruiker. Dit is mogelijk doordat we veel voorraad hebben in ons magazijn van ruim 10.000 vierkante meter." Hierdoor kunnen retailers meer flexibiliteit en efficiƫntie bieden aan hun klanten.Met deze ontwikkelingen is Starfurn vastbesloten om zijn positie in de meubelbranche te versterken en zijn stempel te drukken op de markt. De Meubelbeurs Brussel biedt een uitstekende gelegenheid om de meubelen van Starfurn te ontdekken. Van zondag 5 t/m woensdag 8 november is het meubelbedrijf te bezoeken in hal 8, stand 301.

Meer informatie:
Starfurn
Oeveraseweg 2
7971 PA Havelte
[email protected]
www.starfurn.nl