'Uitbreiding van diverse toonaangevende brand stores'

Westfield Mall of the Netherlands zet groei in bezoekersaantallen door

Westfield Mall of the Netherlands zet haar groei door met de opening en uitbreiding van diverse toonaangevende brand stores, die niet alleen een groei van het winkelcentrum laten zien, maar bezoekers ook een bijzondere shopping experience biedt die de huidige maatschappelijke behoeften weerspiegelt. De toenemende belangstelling voor een gezonde en bewuste levensstijl en op het gebied van technologie en innovatie, zien bezoekers terug in het merkaanbod van de Mall, zo is in een persbericht te lezen.Jurn Hoeksema, COO URW, zegt hierover: "We zijn verheugd en trots dat het sterke concept van Westfield Mall of the Netherlands zowel merken als bezoekers aanspreekt. Nieuwe, toonaangevende merken die hier hun plek hebben gevonden, bevestigen dat de Mall dé locatie. Wij stellen de behoeften van onze klanten centraal en passen daar ons aanbod op aan. We zien aan het groeiend aantal bezoekers dat deze aanpak werkt."

Westfield Mall of the Netherlands biedt naast deze vooraanstaande merken ook ruimte voor upcoming brands en boutique stores, zodat de Mall een shopping destination is voor een breed geïnteresseerd publiek. Dat deze mix succesvol is blijkt onder meer door het gestegen aantal bezoeken, dat met 20 procent is toegenomen ten opzichte van vorig jaar.

Meer informatie:
Westfield Mall of the Netherlands
Liguster 202
2262 AC Leidschendam
070-7630530
www.westfield.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.