Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Joran van der Heijden van Kijk op Gordijnen:

"Zorg ervoor dat de achterkant op orde is om aan de voorkant te groeien"

In de huidige markt, waar ondernemers geconfronteerd worden met tal van obstakels, waaronder arbeidskrapte en inflatie, blijft de vraag overeind: hoe kunnen bedrijven blijven groeien? Voor Joran van der Heijden, eigenaar van Kijk op Gordijnen, was dit een brandende kwestie. Binnen acht jaar wist hij zijn onderneming aanzienlijk uit te breiden met de opening van vijf franchisevestigingen.


Joran van der Heijden, eigenaar van Kijk op Gordijnen.

Joran deelt graag een waardevolle tip voor zijn collega-ondernemers: "Zorg ervoor dat de achterkant op orde is om aan de voorkant te groeien", zegt hij in een interview met het NRC. Hij benadrukt het immense belang van een geautomatiseerde backoffice in hun succesverhaal. Het systeem stelt hen in staat om de maten van raamdecoratie en vloeren slechts eenmaal in te voeren, wat niet alleen efficiƫnter is dan handmatig overtikken, maar ook de kans op fouten verkleint. Vervolgens worden deze gegevens geverifieerd door een collega, waardoor ze minimaal 90% van alle fouten kunnen voorkomen.

Meer informatie:
Kijk op Gordijnen
[email protected]
www.kijkopgordijnen.nl

Publicatiedatum: