Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maxime Meiland gaat na 8 maanden al verhuizen

Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer verhuisden na slechts acht maanden naar hun villa in Noordwijk, maar hebben om financiële redenen toch besloten om de woning weer in de verkoop te zetten.


Villa De Meezen.

De ruime woning in Noordwijk, met een vraagprijs van 2.195.000 euro, heeft een oppervlakte van 327 vierkante meter. Het huis beschikt over zes slaapkamers, vier badkamers, een verwarmd buitenzwembad en een dubbele garage.

“Je moet op een gegeven moment zo’n overweging maken van: oké, wil ik hier zo graag wonen en beknibbelen op andere dingen? Of wil ik toch gewoon zeggen: we gaan lekker leven?”, vertelt Maxime Meiland aan RTL Boulevard.


De woonkamer met karakteristieke details. FOTO'S FUNDA.

Het pand is gebouwd in 1927 en heeft mooie karakteristieke details. Vanbinnen is het voorzien van al het hedendaags wooncomfort, zoals airconditioning, elektrische zonwering en volledig uitgeruste keuken.


De keuken.

Bekijk hier het gesprek met RTL Boulevard.

Publicatiedatum: