Decovisie en Dutch Brands Company zetten de deuren wijd open

"Europalaan in 's-Hertogenbosch straalt als een paradijs voor interieurprofessionals"

Afgelopen week leek de Europalaan in 's-Hertogenbosch het epicentrum van interieurinnovatie. Hier zijn twee bedrijven gevestigd, Decovisie en Dutch Brands Company, die de deuren wijd openzetten voor interieurprofessionals die hunkeren naar inspiratie en inzicht in de nieuwste trends op het gebied van materialen en mogelijkheden. De feestvierder waar het omdraaide: Decovisie.


Een warm welkom voor alle bezoekers van Decovisie

Decovisie is leverancier van interieurplaatmateriaal en speelt 'een cruciale rol' in de wereld van interieurontwerp. Het Brabantse bedrijf heeft afgelopen week niet alleen haar 25-jarig jubileum gevierd, maar ook hun fonkelnieuwe pand geopend. Volgens een woordvoerder heeft Decovisie door de jaren heen bewezen dat zij de leverancier zijn voor een maximale beleving in interieurdesign. "Talloze interieurbouwers, ontwerpers en architecten weten hun weg te vinden naar de Europalaan in 's-Hertogenbosch om hun creatieve, soms ogenschijnlijk onmogelijke ideeën tot leven te brengen met de materialen die hier te vinden zijn", weet Cole Brekoo, die met MONDiLAB (van de Dutch Brands Company) aan dezelfde weg is te vinden.


Bezoekers van decovise werden warm onthaald met hapjes en drankjes


De gasten van de jarige Decovisie werden getrakteerd op deskundige uitleg over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van interieurdecoratie en materialen. Het was volgens ingewijden een unieke kans om hun uitgebreide collectie te bewonderen en te begrijpen hoe zij al die jaren aan de top van de branche zijn blijven staan.

Textielbehang met eigen design of kiezen uit de prachtige designs

Ook Dutch Brands Company verwelkomde bezoekers met open armen. Dit bedrijf biedt onderdak aan diverse Nederlandse merken en legt de nadruk op de fascinerende wereld van geprint tapijt, op maat gemaakte karpetten, en textielbehang met adembenemende designs.
Daarnaast waren er prachtige textiele kunstwerken te bewonderen, allemaal gecreëerd met een onmiskenbaar Europees vakmanschap.

"Wat Dutch Brands Company onderscheidt, is dat veel van deze producties in eigen huis worden vervaardigd, dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap", legt Cole uit.


Kijkje in showroom van Dutch Brands Company | Kunst als wow factor

"Gezamenlijk vormen Decovisie en Dutch Brands Company een bruisend centrum voor interieurinnovatie waar de interieurprofessional wordt uitgedaagd om te spelen met materialen, kleuren en vormen.
Bezoekers worden meegenomen op een creatieve reis waar alle ideeën uiteindelijk worden verwezenlijkt en projecten met een onbetwistbare 'wow-factor' worden gecreëerd.

Hier, in het hart van 's-Hertogenbosch, komt creativiteit tot bloei en worden dromen omgezet in tastbare realiteit. Voor iedereen die op zoek is naar materialen en mogelijkheden of gewoonweg geïnspireerd wil raken door de nieuwste trends, was dit evenement een waar festijn", blikt ze tevreden terug.

Decovisie en Dutch Brands Company toonden aan dat zij niet alleen het verleden vieren, maar ook met veel enthousiasme naar de toekomst van interieurdesign kijken. "Onze deuren blijven openstaan voor iedereen die de schoonheid van interieurdesign en materialen wil omarmen. De Europalaan in 's-Hertogenbosch straalt als een paradijs voor interieurprofessionals en designliefhebbers. Het blijkt een ware wallhalla voor vaklieden, waar de inspiratie eindeloos stroomt en de mogelijkheden grenzeloos lijken te zijn", vat Cole het samen.


Kleuren kiezen voor carpet (links) | Blockbird Woven Art van Dutch Brands Company

Meer informatie:
Dutch Brands Company BV
Europalaan 9
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
office@dutchbrandscompany.com
www.dutchbrandscompany.com

Decovisie
Europalaan 9A
5232 BC 's-Hertogenbosch
decovisie@decovisie.com
www.decovisie.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.