"Het gebruik van zwarte tinten vanuit de natuur geeft rust"

Collectie mozaïektegels van Osiris Hertman voor The Mosaic Factory ziet levenslicht

Gisteren, donderdag 12 oktober, vond de lancering plaats van de Carbon Mosaic Collection. Deze exclusieve collectie is ontworpen door Osiris Hertman in samenwerking met The Mosaic Factory. Het Design Hotel Mister Highlander op het Rokin, dat tevens ontworpen is door Osiris en zijn team, werd uitgekozen als locatie voor dit event.Osiris Hertman en The Mosaic Factory
Deze collectie mozaïektegels is ontworpen door Osiris Hertman voor The Mosaic Factory. Na een creatief proces is een bijzonder resultaat ontstaan. De samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, creëert een visueel feest dat de ruimtes omtovert tot een oase van stijl en luxe.

Het kleurenpalet van de nieuwe Carbon mozaïektegels is zwart in al zijn hoedanigheden: glanzend, mat en met een metallic touch. De tegels worden op vier verschillende manieren met elkaar gecombineerd. Door de tegelmatjes repeterend te plaatsen of juist te laten verspringen ontstaat er een speels patroon met verschillende lichtinvallen.

“Het gebruik van zwarte tinten vanuit de natuur, zoals houtskool, ebbenhout of zwarte toermalijn in je interieur geeft je rust net zoals de natuur zelf", aldus Osiris Hertman.De donkere kleur zorgt voor een krachtige en mysterieuze look die geschikt is voor de bekleding van een keukeneiland, een nis in de keuken of badkamer, een ontvangstbalie of een hotel- of restaurantbar. De mogelijkheden met het zwarte mozaïek zijn oneindig. Combinaties met andere materialen en kleuren nodigen uit tot creatieve interieuroplossingen. De rechthoekige vorm van de tegel, die doet denken aan een ‘kitkat’ versterkt het robuuste karakter. De Carbon Mosaic Collection voegt architectonische luxe toe dat niet onopgemerkt blijft. De veelzijdigheid van deze tegels maakt ze ideaal voor elk project waar klasse en vakmanschap vereist is.Meer informatie:
Osiris Hertman
Botermarkt 26
2011 XM Haarlem
+ 31 (0)6 5585 2215
info@osirishertman.com
www.osirishertman.com

The Mosaic Factory
Canadabaan 7C
5388 RT Nistelrode
+ 31 (0) 88 5 064 064
info@themosaicfactory.com
www.themosaicfactory.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.