Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RUF|BETTEN toont modellen op Hausmesse Süd

In het Noordelijke Zwarte Woud heeft beddenfabrikant RUF|Betten op de Hausmesse Süd de nieuwste creaties gepresenteerd. Volgens het bedrijf is de beddencollectie uitgebreid met modellen die niet alleen opvallen door hun functionele details en comfort, maar vooral door hun unieke ontwerpen. De producten zijn vanaf het voorjaar van 2024 verkrijgbaar in de winkels.

Voor degenen die niet kunnen wachten, biedt een bezoek aan de showroom in Rastatt de mogelijkheid om de nieuwe modellen van dichtbij te ervaren. Als alternatief is er ook een online 360°-rondleiding beschikbaar, die nu al een gedetailleerd inzicht biedt. Hieronder licht RUF|Betten de nieuwe modellen toe.

ARCO
"Wie op zoek is naar elegantie in een boxspringbed zal bij ARCO vinden wat hij zoekt. In tegenstelling tot traditionele boxspringbedden zijn de twee ondersteunende boxen elegant verbonden door een doorlopende hoes. De omsluitende stiknaad herhaalt zich subtiel op het concave hoofdbord, dat met zijn subtiel complexe ingetogenheid pure elegantie uitstraalt. Dankzij de middensteunvoet zijn er aan de voorkant slechts twee zichtbare poten - pure harmonie."



Cushido
"Gewoonweg ontspannen en alles vergeten. Voorgeconfigureerd in 12 aantrekkelijke stoffen, met een Gelaxet-topper en een met stof beklede boxspringmatras, verandert CUSHIDO een slaapkamer in een handomdraai in een oase van welzijn. Met de twee naar voren verstelbare hoofdkussens geniet je van het beste comfort in elke situatie en positie - zo mooi kan ontspanning zijn."



Ecco
"We presenteren ECCO. Gedurfd en met een focus op design, vertoont het gestoffeerde bed meerdere innerlijke waarden: de comfortabele hoogte voor ontspannen in- en uitstappen en de extra grote geventileerde opbergruimte. Met dit designerbed van Stefan Heiliger, de stof van je keuze (geen leerlook mogelijk) en je gewenste poten, is dit bed een echte blikvanger in je slaapkamer - pure emotie."



Haarlem F / S
"Tijdloze, verfijnde lijnen: van het verstelbare comfortabele hoofdbord tot de licht gewelfde zijkanten van het bed. Kies tussen pocketvering of koudschuimmatras en de stoffering uit 14 van onze favoriete stoffen. Een bed met veel opbergruimte en een lattenbodem met gasveer zijn altijd inbegrepen. Dat alles is HAARLEM F / S, een combinatie die echt gezien mag worden."



Matera
"Een bed moet praktisch zijn en ook visueel indruk maken. Ons gestoffeerde bed MATERA voldoet aan beide criteria. Het beschikt over een ruime, geventileerde opbergruimte en valt op door zijn stijlvolle en tijdloze ontwerp. Dankzij de dwarsopening is de opbergruimte aan beide zijden comfortabel toegankelijk en een betrouwbare gasveer maakt de bediening kinderspel. Ontworpen in de stof naar keuze uit onze complete stoffencollectie en uitgerust met de matras die perfect bij je wensen past, is dit bed je ideale slaapplek."



Sonata
"Verlangt je naar extra gezelligheid? Wat dacht je van een doorlopend hoofdbordkussen voor maximaal leuncomfort? Gecombineerd met een luxe boxspringmatras met een al geïntegreerde topper. Zo ziet je bed eruit als een oase van comfort. Verkrijgbaar in geselecteerde stoffen, met de poten van je keuze en verfijnde ambachtelijke details aan het hoofdbordkussen - SONATA is de ultieme plek voor welzijn", besluit RUF|Betten.



Meer informatie:
RUF|Betten
[email protected]
www.ruf-betten.de

Publicatiedatum: