Tempur Sealy herfinanciert $1,65 miljard via 13 kredietverstrekkers

Tempur Sealy International heeft met succes een herfinanciering afgerond, waarbij gebruik is gemaakt van de diensten van 13 verschillende geldschieters. Deze herfinanciering omvat een kredietfaciliteit van $1,15 miljard, een termijnleningfaciliteit van $500 miljoen en een aanvullende faciliteit die tot $850 miljoen en extra bedragen mogelijk maakt. Dat meldt het Amerikaanse nieuwsplatform Furniture Today.

De nieuwe kredietovereenkomst, die gepland staat om over vijf jaar op 10 oktober 2028 te vervallen, vervangt de bestaande kredietlijnen van het bedrijf die dateren van 16 oktober 2019 en eerder werden beheerd door JPMorgan Chase Bank.

"We zijn zeer tevreden met de herfinanciering van onze kredietfaciliteiten", aldus Scott Thompson, voorzitter en CEO. "Met deze herfinanciering hebben we onze schuldvervaldata aanzienlijk verlengd, onze financiële flexibiliteit verbeterd en ons potentiële totale senior kredietfinanciering verhoogd, terwijl we onze huidige financieringskosten handhaven in wat duidelijk een krappe commerciële bankmarkt is."

Meer informatie:
Tempur Sealy International
www.tempursealy.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.