Textielevent bij Co van der Horst in teken van vijf high-end interieurmerken

Morgen, vrijdag 13 oktober staat er een evenement op de agenda voor interieurliefhebbers. Co van der Horst houdt Home Couture, een jaarlijkse textielevent in Amstelveen waar vijf high-end interieurtextielmerken bezoekers volledig op de hoogte zullen brengen van de nieuwste trends. Dit jaar verwelkomen ze Karin Sajo, Arte, Luxaflex, Houles en Little Greene.Karin Sajo
Maak kennis met Karin Sajo, een Parijse creatieve geest die haar passie graag met je deelt over het gebruik van kleuren en materialen. Karin heeft haar sporen verdiend in de wereld van Haute Couture bij Studio Dior en Jean-Paul Gaultier.

Arte
Arte zal hun allernieuwste behangcollectie presenteren in de gloednieuwe Arte 'Shop-in-shop'. Arte staat niet alleen bekend om hun innovatieve en trendsettende ontwerpen, maar onderscheidt zich ook door de uitmuntende kwaliteit van hun muurbekleding.

Luxaflex
Ervaar het comfort van raambekleding geïntegreerd in een slim systeem tijdens een productdemonstratie van Krijtenberg Sound & Vision. Bedien eenvoudig de raamdecoratie in het hele huis via een afstandsbediening, wandbediening of zelfs een app, zelfs als je niet thuis bent.

Co van der Horst
Co van der Horst heeft een eigen tussencollectie ontworpen met de decoratieve passementen van HOULES. Dit is de perfecte finishing touch voor een prachtig interieur. Droom je van je eigen persoonlijke tussencollectie of unieke gordijnen? Dat is allemaal mogelijk!

Little Greene
Ontdek de kleuren voor 2024. De Britse verffabrikant Little Greene zet zich in voor een sociaal en ecologisch verantwoorde productie van hoogwaardige verven en vertegenwoordigt 300 jaar decoratieve geschiedenis.

Iedereen is op vrijdag 13 oktober vanaf 19.00 uur welkom bij Co van der Horst voor het event Home Couture. Aanmelden kan via info@vanderhorst.nl.

Meer informatie:
Co van der Horst
Binderij 2
1185 ZJ Amstelveen
020 641 25 05
info@vanderhorst.nl
www.covanderhorst.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.