elho biedt 'een potje groene inspiratie'

Design bloempottenproducent elho wilt met haar collecties meer groen in de woonkamer te krijgen. In de woonmaand oktober biedt elho 'een potje groene inspiratie'.

"Een blij gevoel in combinatie met esthetiek; dat is wat je wilt ervaren in huis." Dit meldt het bedrijf in een persbericht en is te zien in de vrolijke kleuren van de jazz round pot, of bijvoorbeeld de (speciaal voor de plant ontworpen) vibes orchid.

"Vergeet niet dat je tuin of balkon het verlengstuk is van de woonkamer en je daar vanaf je luie stoel op uitkijkt. En hé, je investeert niet alleen in gezelligheid in huis, maar ook in een betere wereld: vanaf 2024 zijn alle elho producten gemaakt van 100% gerecycled plastic."

Om op zoveel mogelijk vlakken bij te dragen aan een betere wereld, blijft elho circulaire oplossingen transformeren in nieuwe bloempotten. Dit is te zien bij de elho ‘koffiepot’. Deze coffee collection is gemaakt met het koffiedik van drie kopjes koffie per bloempot. "Wist jij dat er jaarlijks miljoenen kilo's koffiedik op de vuilnisbelt belanden? Zonde. Door dit koffie afval niet te verwerken als afval, maar als grondstof voor een nieuw product, verminderen we de CO2-uitstoot én geven we het een tweede leven. Beginnen de interieurideeën al te pruttelen?"

Meer informatie:
elho
www.elho.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.