Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonmall Alexandrium volledig verhuurd met komst van Table Du Sud

Op 11 november opent Table du Sud haar deuren in Woonmall Alexandrium. Daarmee is het laatste leegstaande winkelpand verhuurd.

“We zijn heel blij met de komst van Table du Sud, een hele mooie aanvulling. Een 100% bezetting in Woonmall Alexandrium en wederom een wachtlijst voor ondernemers, wat de populariteit van het centrum maar weer eens aangeeft. Het sterke collectief blijft altijd overeind. ” Aldus Fred Breedveld, voorzitter van het bestuur van de Vereniging van Gebruikers van Woonmall Alexandrium.

Table du Sud is een winkel waar men naar eigen wens zijn/haar meubels kan laten ontwerpen. De winkel is in 2015 opgestart door de broers Teun en Evert Antonissen en inmiddels uitgebouwd tot een bedrijf wat gemiddeld 200 tafels per week produceert.

Woonmall Alexandrium is met ingang van 2022 een nieuwe weg in geslagen en gestart met een duidelijke strategische positioneringsvisie met ook een nieuwe, passende huisstijl.
Hiermee zet het winkelcentrum een goede en stevige basis neer voor de toekomst en speelt het in op de veranderende manier van (woon)winkelen, waarbij het niet alleen gaat om de winkels die er zitten, maar ook om het bieden van inspiratie en beleving aan het winkelend publiek.

De woonmall heeft altijd een hoge bezettingsgraad gehad en met de komst van deze winkel is Woonmall Alexandrium weer 100% verhuurd. De woonmall telt nu 56 woonwinkels met in totaal 50.000 m2 aan winkelruimte.

Meer informatie:
Woonmall Alexandrium
www.woonmallalexandrium.nl

Table du Sud
www.tabledusud.nl

Publicatiedatum: