Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cornelis Bedding opent zesde speciaalzaak

Cornelis Bedding heeft vorig weekend haar gloednieuwe winkel in Rumst geopend. De zaak van Olivier Cornelis en Sofie Hermans is vooral een Auping Store gecombineerd met heel wat Belgische merken zoals Beka, Lattoflex, Equilli, Magnitude, Styldecor en haar eigen CB home collectie. Ook Tempur blijft een gevestigde waarde in de nieuwe winkel. "Daarnaast vind je er het vakmanschap en premium slaapcomfort van Tréca Paris, nieuw in ons merkenaanbod. Of ontdek de prachtige textielcollecties van Nomo, Essenza, Beddinghouse, Marco Polo, Lexington en vele andere", meldt de slaapwinkel.

Cornelis Bedding is ontstaan in 1919 te Dendermonde. In het atelier van Polydoor Cornelis werden de eerste bedkaders en zelfs volledige slaapkamers vervaardigd. Meer dan 100 jaar later is Cornelis Bedding, dankzij de 4e generatie, uitgegroeid tot de beddenspeciaalzaak in de regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Naast Dendermonde, Belsele, Gent, Wommelgem en Westmalle heeft Cornelis Bedding in Rumst nu de zesde winkel geopend.

Olivier Cornelis en Sofie Hermans zijn de drijvende krachten die dit familiebedrijf met veel enthousiasme runnen. Het is hun prioriteit om met Cornelis Bedding steeds te gaan voor de beste service aan de scherpste prijzen dankzij hun gemotiveerd team van medewerkers.

Meer informatie:
Cornelis Bedding Rumst
www.cornelisbedding.com

Publicatiedatum: