Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mandemakers Keukens telt drie 'knappe keukentrends van dit moment'

Oktober is woonmaand, ook bij Mandemakers Keukens. Voor inspiratie voor een nieuwe keuken heeft Mandemakers in samenwerking met vtwonen de drie 'knappe keukentrends van dit moment' op een rij gezet.

Monochrome
Monochroom interieur en keukendesign heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Dit betekent dat alle elementen in dezelfde kleur gehouden worden, dat een gevoel van rust en harmonie in de ruimte creëert. Met monochrome ontwerpen kun je flexibel spelen met texturen en materialen, en toch je persoonlijke stijl tot uiting brengen.

Hotelgevoel
Hotel-chic is niet alleen een trend in huis, maar ook in de keuken. Stylist Frans creëert deze sfeer in aflevering 3 van vtwonen's 'Weer verliefd op je huis' met warme donkere houtfronten en een licht werkblad. De twee ovens en inductiekookplaat met geïntegreerd ventilatiesysteem maken dit luxe kookdomein helemaal af.

In de spotlight
Mooie borden of chique wijnglazen? Daar mag mee gepronkt worden. Een ingebouwde glazen kast geeft de keuken bovendien een ruimtelijk gevoel. Niet voor niets zien we de klassieke glazen kast weer steeds vaker in de keuken terugkomen. Liever een wijnklimaatkast? Ook dat is mogelijk.

Meer informatie:
Mandemakers
www.mandemakers.nl

Publicatiedatum: