Op Meubelbeurs Brussel wordt nieuwste collectie getoond

Grootscheepse verbouwing Olàv Home gestart

Bij Olàv Home heerst momenteel een drukte van belang. Het bedrijf ondergaat een grootse verbouwing die deze week van start is gegaan. Het pand krijgt een heuse metamorfose, waarbij verduurzaming centraal staat. Daardoor zal het Experience Center in Beringe tot eind november gesloten zijn.


Zo komt het nieuwe pand er na de verbouwing uit te zien.

Directeur Olav Hendriks, die al bijna 25 jaar aan het roer staat van het bedrijf, gaat de komende maanden flinke stappen zetten. Want er wordt ook een hele nieuwe collectie gepresenteerd, die op Meubelbeurs Brussel voor het eerst te zien zal zijn.


De werkzaamheden zijn in volle gang.

Olàv Home neemt dus deel aan Meubelbeurs Brussel. De Limburgse meubelgroothandel, die als slogan heeft 'Uw droominterieur is onze passie!', laat in de hoofdstad van België een nieuwe collectie zien. Het bedrijf heeft van oudsher een ruim aanbod loungebanken, eetkamerbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, barkrukken en hockers in de collectie. Alle meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer en zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling. Voor de productie maakt Olàv Home gebruik van hoogwaardige materialen.

De Limburgse onderneming toont op de vakbeurs in Brussel alle nieuwigheden in Hal P (Holland à la Carte) in showroom 023. Daarnaast is de gehele collectie straks na de verbouwing te bewonderen in de verschillende sfeerkamers in het Experience Center in Beringe.


De uitnodiging die Olàv Home naar haar relaties verstuurt.

Meer informatie:
Olàv Home
Meijelseweg 47
5986 NH Beringe
+31 (0)77 307 16 32
info@olavhome.nl
www.olavhome.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.