Nieuw bedrijf Korrekt Interieur maakt meubilair op maat

Begin dit jaar startte Korrekt Interieur. Het jonge bedrijf ontwerpt interieurs voor diverse toepassingen, of het nu gaat om woningen, bedrijven of horecagelegenheden. Ze streven ernaar om een harmonieus ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij de structuur van het gebouw, de architecturale stijl en de bestaande materialen. Korrekt Interieur beschikt over een eigen meubelatelier, waardoor het bedrijf ook maatwerk kan aanbieden.

“Ik ben al acht jaar actief als interieurontwerper”, vertelt Nikolas Jansen in een interview met GVA. “In maart heb ik samen met Steven Carmoy Korrekt Interieur op gericht. Steven is de man met de handige handen, zeg maar. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte locatie zijn we hier in Lier beland, omdat bedrijfspanden hier nog betaalbaar zijn. Bovendien gaat het om een nieuw gebouw met veel lichtinval en toch ook een wat groene omgeving. We zijn dus zeer tevreden met onze keuze.”

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Korrekt Interieur
Vakenderveld 3
2500 Lier
+32 34 40 47 70
nikolas@korrekt-interieur.be
www.korrekt-interieur.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.