Productiepartner Lenselink Hout & Plaat Bewerking

"Toen ik Cutr leerde kennen, kon ik meteen extra werk en geld binnenhalen"

Lenselink Hout & Plaat Bewerking werd razendsnel productiepartner bij Cutr. En met een goede reden. Via Cutr kon het bedrijf haar capaciteit opschalen en nu twee keer zoveel projecten oppakken.

"We zaten vlak voor de zomervakantie. En we hadden enorme stress om nog een aantal orders op tijd af te werken. Wij konden geen goede productiepartner vinden, maar Cutr wel. Het was een geweldige eerste kennismaking met Cutr", vertelt oprichter Beau Lenselink. In juni 2019 kocht hij een goedkope CNC-machine om stapelbare flightcases te maken. Beau was verantwoordelijk voor het design, het maken van de prototypes en de marketing en verkoop.


Beau Lenselink, oprichter Lenselink Hout & Plaat Bewerking.

Opdrachten en capaciteit delen
Wat begon met één CNC-machine is nu uitgebreid met een zaag, een kantenaanlijmmachine en twee CNC-nesting machines. Machines die stuk voor stuk bovengemiddeld grote onderdelen aankunnen. Lenselink blijft zijn capaciteit en mogelijkheden uitbreiden. En ondertussen blijft Cutr de groei van Lenselink stimuleren door opdrachten en capaciteit van andere productiepartners te delen.

"Toen ik Cutr leerde kennen, kon ik meteen extra werk en geld binnenhalen. Ik begon met twee vaste klanten, maar inmiddels heb ik genoeg klandizie om 24 uur per dag te werken als ik dat wil. Dankzij Cutr zit ik nu in een luxe positie. Ik ben erg blij met het werk dat ze hebben binnengebracht, legt Beau uit.


Beau's eerste CNC-machine.

Een van Cutr's beste partners
In 14 maanden tijd heeft Lenselink 14 orders geproduceerd via Cutr. Anno 2023 is Lenselink dan ook een van de beste partners van Cutr om mee samen te werken én om slimme oplossingen te vinden. Het team van Cutr kijkt elke keer weer reikhalzend uit naar het volgende project om samen met Lenselink op te pakken. Lenselink legt de lat enorm hoog, communiceert op een fijne manier en deelt graag waardevolle inzichten uit de branche.

Lenselink heeft het momenteel druk genoeg met z’n huidige klantenkring. Maar met de extra bestellingen via Cutr vult hij de gaten tussen z’n projecten en zorgt hij voor extra inkomsten in de rustigere maanden. En als z’n eigen werkplaats op maximale capaciteit draait, besteed Lenselink zelf via Cutr opdrachten uit. Zo laat hij delen van grote projecten uitvoeren door het enorme netwerk van 120 productiepartners van Cutr.


De nieuwe werkplaats van Lenselink.

Toekomstdoelen
"In de toekomst wil ik meer klussen aannemen die ik vroeger door tijdgebrek moest laten schieten. Het waren soms hele leuke projecten, maar ik kon ze niet aannemen omdat een aantal van mijn klanten heel hard groeide. En ik wilde mijn huidige klanten natuurlijk wel de aandacht en kwaliteit geven die ze van me verwachten." Beau Lenselink

Cutr heeft een duidelijk doel voor ogen. De manier waarop hout wordt bewerkt verbeteren en vereenvoudigen. Zodat houtbewerkers zich kunnen concentreren op datgene waar ze goed in zijn: houten producten maken van de bovenste plank. De productiepartners van Cutr zijn allemaal koplopers in de markt. En elke partner heeft zo z’n eigen specialiteit.

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
hello@cutr.ai
www.cutr.com

Lenselink Hout & Plaat Bewerking
Slootsekuilen 12
5986 PG Beringe
+31-773030181
info@lenselink.nl
www.lenselink.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.