"Dit is een uitgelezen kans om ons label te herpositioneren"

Frisse wind binnen Vidato Interiors: fabrikant maakt zich op voor allereerste huisshow

Een nieuw logo, een nieuwe samenstelling en een nieuwe collecte. Vidato Interiors heeft genoeg om te laten zien tijdens hun aankomende evenement. En dit is niet zo maar een event; het is de allereerste huisshow die het bedrijf uit Heumen houdt. Op 16, 17, 23 en 24 oktober presenteert de meubelfabrikant de uitgebreide collectie zitmeubelen in de trendy stoffen en eigentijdse leersoorten.

''Op deze dag openen wij niet alleen de deuren van de vernieuwde showroom, maar ook onze fabriek, zodat bezoekers met eigen ogen kunnen zien hoe onze banken en fauteuils nog steeds voor 100% in Nederland gemaakt worden", legt Eleonora Vrijenhoek uit. Eerder dit jaar maakte ze de overstap naar Vidato Interiors en is ze aan de slag gegaan als accountmanager (West-Nederland).Nieuwe frisse wind
Niet alleen Eleonora kwam over naar Vidato Interiors. Binnen het gehele bedrijf waait een nieuwe frisse wind. Nadat het bedrijf voor financiële uitdagingen kwam te staan, besloten drie nieuwe mannen het roer over te nemen. De nieuwe eigenaren, Lars Goossens (algemeen directeur), Eelco Gerlag (commercieel directeur) en Frank van Rooij (marketing directeur), bundelen hun expertise op het gebied van meubelmakerij, metaal, verkoop, e-commerce en marketing.

Herpositioneren
De directie stapte vol goede moed in Vidato Interiors. "Dit is een uitgelezen kans om samen met een groot deel van de huidige medewerkers de meubelfabriek en de merken opnieuw te positioneren in de markt. Daarnaast zien we veel nieuwe mogelijkheden en kansen binnen de retail en projectmarkt", lieten ze eerder weten. De deelname aan Meubelhart Beusichem én het houden van de allereerste huisshow zijn de eerste grote stappen die genomen worden.

Debuut
Vidato Interiors, dat beschikt over een eigen rompenmakerij, stikafdeling, stoffeerderij en assemblage, staat voor fauteuils en banken met karakter. Onlangs werden enkele modellen gepresenteerd in Beusichem. De meubelproducent maakte hier haar debuut tijdens de Meubelhartdagen. Ze liet bezoekers kennis maken met de meubels, die allemaal in Nederland geproduceerd worden.

Ook benieuwd wat Vidato Interiors te bieden heeft? Meldt je dan gratis aan via deze link.

Meer informatie:
Vidato Interiors
Bolder 5
6582 BZ Heumen
024-3582719
info@vidato.nl
www.vidato.nl

Eleonora Vrijenhoek
06-39349598
eleonora@vidatointeriors.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.