Gubi komt met draagbare lamp van Louis Weisdorf

Het Multi-Lite-ontwerp van Gubi werd voor het eerst gelanceerd in 1972 en is uniek in zijn speelse flexibiliteit, waardoor het licht in meerdere richtingen kan worden gericht met een eenvoudige aanpassing aan de tinten.

De nieuwe editie wordt niet beperkt door kabels en stelt fans van Weisdorf in staat om deze functionaliteit van de Multi-Lite naar elke ruimte in huis - of buiten - te brengen.

Beginnend met de Multi-Lite Tafellamp als sjabloon, heeft GUBI nauw samengewerkt met de familie Weisdorf om het ontwerp opnieuw vorm te geven als een volledig draagbare lamp die alle kenmerkende veelzijdigheid van de Multi-Lite in een compactere vorm verpakt.

De Multi-Lite Draagbare Lamp is ongeëvenaard veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen vanwege de buitenste ring - een belangrijk esthetisch en structureel kenmerk - die zich uiteraard leent om als handvat te gebruiken. De lamp voelt zich overal thuis, waardoor hij de perfecte metgezel is voor diners in de open lucht, patiofeesten en avonden onder de sterrenhemel.

Meer informatie;
Gubi
www.gubi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.