Zeven nieuwe fabrikanten binnen pCon

EasternGraphics, dat bekend staat om haar pCon softwareproducten, heeft een reeks nieuwe fabrikanten toe mogen voegen aan hun platform: Ceha Europe, VONK, Feltouch, Antrax, Dekorian Home, Malow en Isku.


Feltouch.

Per 1 oktober is de bibliotheek van Ceha Europe in pCon beschikbaar. In het assortiment van Ceha Europe is alles te vinden wat je nodig hebt voor kwalitatieve en mooie kantoorinrichting. Van diverse opbergmeubelen, werkplekken en bureaustoelen tot hun welbekende en brede locker en garderobeassortiment.

VONK staat voor buitenmeubilair met temperament. Hardhout en staal ontmoeten elkaar in de karakteristieke ‘kopse’ snede.

Feltouch is een innovatief productiebedrijf dat gespecialiseerd is in PET-viltproducten en biedt akoestische & decoratieve producten aan.

Antrax is een bedrijf dat zich bevindt in de kantoormeubelmarkt en richt zich voornamelijk op kantoormeubilair op maat.


Dekorian Home.

Dekorian Home is een netwerk van winkels gespecialiseerd in interieurinrichting en afwerkingen. Het Dekorian Home-aanbod is afgestemd op het motto 'muren, vloeren en meer'.

Malow is een fabrikant van metalen meubilair en heeft een breed assortiment van kantoormeubilair tot medisch apparatuur en meer.

De Finse kantoormeubelfabrikant Isku ontwerpt en produceert meubilair en biedt uitgebreide interieuroplossingen voor leer-, werk-, en zorginstellingen en voor alle openbare ruimten.


Isku.

Meer informatie:
EasternGraphics Benelux B.V.
Beemdstraat 1B
5653 MA Eindhoven
040 720 0650
info@easterngraphics.nl
www.pcon-solutions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.