Op de boxspringlijn Business Class

Key West Bedding geeft via winkelier de consument vijf jaar gratis serviceprogramma

Key West Bedding heeft met Eleonora een succesvolle huisshow in Barneveld achter de rug. Inmiddels maakt de groothandel in boxsprings, bedden, matrassen en toebehoren zich op voor Meubelbeurs Brussel, waar in het kader van het 15-jarig bestaan in 2024 onder andere twee scherp geprijsde jubileummodellen worden getoond. Daarnaast kondigt commercieel directeur Bart Dekkers als leverancier een opmerkelijke actie aan. Winkeliers en andere wederverkopers kunnen vanaf heden complete boxspringsets uit de Business Class aanbieden met een gratis All in House serviceprogramma. "Mocht dit een succes worden, dan overwegen we om dit servicepakket, dat we geheel gratis aanbieden, breder in te zetten."


Commercieel directeur Bart Dekkers in de showroom in Enschede.

Key West Bedding heeft in korte tijd een flinke klantenkring opgebouwd. In amper 15 jaar tijd zijn de producten van de groothandel op meer dan 500 verkooppunten verkrijgbaar. "Maar ook wij merken nu dat het over het algemeen genomen wat rustiger is in de markt, maar mede vanwege de uitbreiding van het aantal klanten houden we de omzet op peil", zegt Bart, die samen met broer Rick (financieel directeur) eigenaar is van de Overijsselse onderneming. Het beddenbedrijf beschikt in Enschede over een 2000 m2 grote showroom.

Pilotproject
Een nieuwe klant krijgen is een, een bestaande klant houden is een ander verhaal. Om retailers zoveel mogelijk te ontzorgen is Key West Bedding met een pilotproject gestart, waarbij kopers van een complete boxspringset uit de Business Class vijf jaar lang ontzorgd worden. "We spreken van een win-win-win-situatie, waarbij wij als producent, de retailer als verkopende partij en de eindklant als gebruiker volledig ontzorgd worden", geeft Bart aan. "Als Key West Bedding staan we 100% achter onze kwaliteitsproducten. Het is toch prachtig dat je als koper vijf jaar onbezorgd kunt slapen, dat er 'niks' kan gebeuren? En dat je als retailer geen eigen mensen meer in hoeft te zetten om bepaalde problemen op te lossen?"


Boxspring Newark uit de Business Class.

All in House Service
Het zogeheten All in House Service wordt via Oranje Furniture Care aangeboden. Het is een vijfjarig serviceprogramma dat service en garantie biedt aan zowel de consument als de retailer, die hierdoor volledig ontzorgd wordt. Tevens krijgt de consument met All in House een vlekkenservice voor 5 jaar zodat ook de meest voorkomende problemen bij boxsprings opgelost kunnen worden. "Kunnen wij het niet oplossen, dan bieden wij vanuit de filosofie 'altijd een oplossing' zelfs een herstoffering of totale vervanging van het meubel aan. Dit zonder afschrijving of andere kosten voor de consument", legt een woordvoerder van Oranje Furniture Care uit. "Op die manier willen wij bijdragen aan een hogere klanttevredenheid voor onze partners."
Op de website All in House Service wordt uitgelegd wat het programma precies inhoudt.

Meubelbeurs Brussel
Van 6 tot en met 9 november neemt Key West Bedding voor de vijfde keer deel aan Meubelbeurs Brussel. "Daar laten we onze nieuwe voorraadmodellen zien, onze keycollectie", zegt Bart. "In de beddenbranche zijn enkele producenten weggevallen terwijl er geen nieuwe zijn gekomen. Wij willen met onze collecties dat gat graag opvullen. In België zien we voor onze bedrijf een groeimarkt. Tijdens de beurs showen we onze trends. Maar ook twee jubileummodellen die we heel scherp in de markt zetten", kondigt Bart alvast aan.

Meer informatie:
Key West Bedding B.V.
Lenteweg 23
7532 RV Enschede
+31(0)53 483 22 22
info@keywestbedding.nl
www.keywestbedding.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.