Designmerk Buster+Punch kiest Pim Bakker als agent voor Nederland

Per 1 oktober is Pim Bakker van Fourmost Agency de agent voor de collectie verlichting, schakelmateriaal en deur/meubelbeslag uit London. Een sterke toevoeging aan de merken binnen Fourmost Agency.


Het team van Buster+Punch twee weken geleden in London voor het tienjarig bestaan. V.l.n.r.: Oliver Jones, Pim Bakker, Darren Guyett en rechts een bezoeker.

Buster+Punch is 10 jaar geleden opgericht door architect Massimo Buster Minale. Hij werkte als architect bij Foster and Partners en in de avonduren sleutelde hij aan motoren. Op zoek naar een mooie deurkruk voor zijn nieuwe huis vond hij niet wat hij zocht en besloot het zelf te maken. Dat was het begin van een indrukwekkend succes. Inmiddels wordt de collectie verkocht in 40 landen. Vorige maand is het 10-jarig bestaan groots gevierd tijdens London Design week.

Hoog serviceniveau
‘De wens van de directie van Buster+Punch is om een hoog serviceniveau te geven aan hun klanten’ aldus een enthousiaste Bakker, hij vervolgt: ‘Met mijn showrooms in Amsterdam en het ETC in Culemborg krijgen zowel architecten als retailers een goed beeld van de mogelijkheden van het merk’.

Levering vanuit Polen
Vanwege de Brexit heeft Buster+Punch een groot magazijn geopend in Polen en kunnen de leveringen snel bij de klant zijn. Ook weer als extra service voor de klant. Geen gedoe met importdocumenten en lange levertijden.

Meer informatie:
Pim Bakker - Fourmost Agency
Tel: +31 6 11 95 29 21
pim@fourmostagency.com
www.busterandpunch.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.