Nieuw meubelconcept op Meubelbeurs Brussel is coproductie van Saunaco en Studio Segers

Het architecturale designconcept ron en lego® hebben meerdere punten van overeenkomst: het bouwstenen-principe, de geraffineerde vormgeving en de lange levensduur.

Het meubelconcept is een Belgische coproductie van Saunaco en Studio Segers. Het imponeert door de soft afgeronde hoeken en het esthetische continuüm. Alle kanten vormen een doorlopend, aaneensluitend geheel ─ ongeacht de afwerking. Je hebt de keuze uit een vlakke afwerking en gegroefde vlakken, bijgevolg uit gebeitst/gelakt eikenhout gepoederlakt MDF, HPL en écht glas. Let wel, ook het geprofileerde MDF is epoxy-gelakt! Bij badkamers en keukens gebeurt dat vaak, bij woonmeubilair is het eerder uitzonderlijk. (Terwijl poedercoaten kwalitatief duurzamer en milieuvriendelijker is dan andere technieken.)

De crux van het ontwerp? Het ribbelprofiel loopt rondom de kast door. Het programma telt een veertigtal modules, waaronder aluminium inzetboxen en geïntegreerde oplossingen voor verlichting en audio. De kast kan bodemvrij, op een blind, aluminium profiel van maximaal 340 cm lengte staan. Je ziet enkel vier pootjes.

De configuratie kun je met Furnplan uitwerken en visualiseren. Ron kun je eindeloos (her)bouwen, in de hoogte, breedte en diepte. De enige, praktische grens ligt bij de beschikbare woonruimte en je lichaamslengte. Je wil de kastinhoud toch binnen handbereik houden. Je hebt alle ruimte om veranderingen aan te brengen. Wat nu staat, is niet voor eeuwig. De kastconfiguratie evolueert met je woon- en leefsituatie. Afbreken en opnieuw beginnen hoort erbij! That’s life, that’s Ron.

Bron: Blog Meubelbeurs Brussel

Meer informatie:
Saunaco
www.saunaco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.