De Bijenkorf herstructureert: 37 leidinggevende posities komen te vervallen

De Bijenkorf maakt haar voorgenomen reorganisatie binnen het winkelmanagement bekend, waarmee het warenhuis een betere klantbeleving en meer effici├źntie willen bereiken. Hiervoor is een adviesaanvraag bij de ondernemingsraad ingediend. In dit proces zullen 37 leidinggevende posities in de winkels komen te vervallen.

De directie begrijpt dat deze veranderingen een moeilijk proces zijn voor alle betrokkenen en betreurt de noodzaak van deze maatregelen. De Bijenkorf zal zich inzetten om de personele gevolgen van deze reorganisatie op te vangen met een Sociaal Plan.

De focus van de Bijenkorf blijft liggen op het neerzetten van een uitstekende operatie in de winkels, waarbij klantbeleving en verkoop de prioriteit zijn. "We streven ernaar om een Premium Service standaard te handhaven en meer winkel overstijgend te werken", laat De Bijenkorf.

Meer informatie:
De Bijenkorf
www.debijenkorf.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.