ELTi introduceert vouwgordijnen gemaakt van rolgordijnstoffen

ELTi kijkt terug op een geslaagde editie van de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). De stand van de gordijnenproducent van interieurconfectie en raamdecoratie stond vooral in het teken van vouwgordijnen. Denk hierbij aan een uitgebreide variatie in uitvoeringen en systemen zoals Top-Down en diverse soorten elektrische bediening. Daarnaast introduceerde ELTi vouwgordijnen gemaakt van rolgordijnstoffen. "Super trendy én gewoon uit onze eigen collectie."In samenwerking met een Nederlandse leverancier in raamdecoratie heeft ELTi een nieuwe elektrische gordijnrails ontwikkeld. Het resultaat is een modulaire rails die zowel voor wave- als geplooide gordijnen geschikt is, in wit en zwart. "De compacte, strakke vormen maken het mogelijk om de rails netjes te kunnen bedekken (hoofdje) bij een ingestikte plooi, waarbij de slanke (batterij) motor onzichtbaar weggewerkt wordt in de plooi van het gordijn. Door de eenvoudige ‘plug and play’ installatie via Bluetooth kan de klant direct genieten van het comfort en gemak van deze prachtige gordijnrails."OER-collectie
De OER-collectie is aangevuld met vier gordijnstoffen, te weten:
- Heerenveen
"Dit grof geweven overgordijn is 315 cm hoog en leverbaar in 15 kleuren. De grove weving en gemêleerde garens van 100% PES zorgen dat de stof puurheid en zachtheid uitstraalt. De soepele structuur van de Heerenveen heeft een hoge aaibaarheidsfactor en is tevens uitermate geschikt voor allerlei soorten raamdecoratie."
- Hoogeveen
Dit is een stof van 100% natuurlijk linnen op een hoogte van 320cm. "Uniek als je het ons vraagt. De 9 zachte natureltinten zorgen ervoor dat er altijd wel een plekje te vinden is voor deze beauty van een gordijnstof."
- Vinkeveen
Gemaakt van 100% gerecycled katoen. "De kamerhoge Vinkeveen krijgt met recht dus het ELTi Green Label opgeplakt. Daarnaast heeft deze stof een extra nabewerking gehad met als resultaat een ultra soft touch. Dit is hoe een gordijnstof moet voelen en vallen. Met 23 kleuren en overtuigende stofeigenschappen is dit overgordijn een absolute must-have."
- Diepenveen
Een kamerhoge mesh-stof in verschillende kleuren garens van 100%PES. Deze heerlijk soepel vallende stof krijgt extra karakter door het subtiele glanzende draadje in de weving. "Met een keuze aan 14 neutrale kleuren is de Diepenveen een echte blikvanger."


Rob Oudesluijs van ELTi, poserend voor de stand op InCoDa. FOTO WONEN360

Nieuwe plooi
Op InCoDa introduceerde ELTi verder de nieuwe U-Wave plooi. "Door deze nieuwe confectie-techniek krijgt de U-Wave dezelfde uitstraling als het Wave-gordijn, gelijkmatig verdeelde plooien maar met een veel kleinere plooidiepte. Hierdoor kan de rails dichter bij het raam geplaatst worden. Een ideale plooi dus als je een wave gordijn wilt maar te weinig ruimte hebt, of als je dit gewoon een mooiere afwerking vindt dan een ingestikte plooi."
De U-Wave is uitvoerbaar op een runnerafstand van 6cm of 8cm en straks eenvoudig te bestellen via WoonTotaal.

Meer informatie:
ELTI
info@elti.nl
www.elti.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.