Blokker en Ochama breiden samenwerking uit

Blokker breidt het aantal winkels waar Ochama boodschappen kunnen worden opgehaald uit tot ruim vijftig. Daarmee wordt de samenwerking met de omnichannel retailer verder versterkt.Succesvolle samenwerking Ochama en Blokker
De omnichannel retailer Ochama en winkelketen Blokker werken sinds mei 2022 al samen in een pilot waarbij klanten van Ochama hun online bestellingen in één van de vier deelnemende Blokker winkels kunnen ophalen. Deze proefperiode is succesvol verlopen en daarom hebben beide partijen besloten om hun samenwerking verder uit te breiden. Sinds 1 februari kunnen Ochama klanten hun bestellingen in Nederland bij nog eens 50 Blokker winkels ophalen.

“En daar blijft het niet bij”, aldus Jeanine Holscher, CEO van Blokker: “We verwachten de komende maand in nog veel meer winkels een Ochama afhaalpunt in te richten.” Volgens Holscher past deze samenwerking goed in de veranderende rol van de winkel: “We zien dat mensen nog steeds graag naar winkels gaan, maar ook vaak online shoppen. Daar springen wij op in door meer en meer online orders via de winkel te verwerken, waardoor mensen hun online bestelde artikelen bij ons in de winkel kunnen komen ophalen. Met de Ochama afhaalpunten maken we onze winkels nog relevanter en profiteren we van de extra bezoekers die dit met zich meebrengt. Daarbij sluit ons assortiment naadloos aan op het online supermarkt assortiment van Ochama, waardoor wij een optimale - en omnichannel - winkelervaring creëren. Ons doel is immers altijd een tevreden klant."

Meer informatie:
Blokker
www.blokker.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.