Nieuwe designs Rolf Benz te bewonderen tijdens DesignWeek 2023

Naast de uitbreiding van de binnen- en buitencollectie heeft Rolf Benz een aantal verrassingen in petto voor de DesignWeek 2023: naar aanleiding van het aanstaande bedrijfsjubileum volgend jaar dient een eigen design als inspiratie voor een nieuw ontwerp.De jubileumbank SINA, de moderne herinnering aan de Addiform-bank uit 1964, wordt geleverd met bijpassende salontafel en schap om de 60e verjaardag van de onderneming te vieren en hij doet wat hij belooft – Rolf Benz in perfectie.

Zoals gebruikelijk is er een reeks designers verantwoordelijk voor de ontwerpen. Silja en Norbert Beck ontwierpen de jubileumbank Rolf Benz SINA, This Weber is verantwoordelijk voor de clubfauteuil Rolf Benz PHIL, Sebastian Herkner bedacht de salon- en bijzettafel Rolf Benz KIO, Michael Schneider ontwierp de eettafel Rolf Benz 983 en Toan Nguyen tekende voor de Rolf Benz SUNO, de nieuwe universele tafel voor buiten.

In het segment Rolf Benz CONTRACT presenteert Rolf Benz op de DesignWeek 2023 een hotelkamer die het hoogste wooncomfort en de hoogste designnormen voor alle reizigers garandeert. Het volledige interieur is afkomstig van de meubelmeesters uit Nagold. Centraal element vormt het hotelbedconcept Rolf Benz XIAO: een hoogwaardig gestoffeerd bedhoofd dat zich beschermd om zijn gasten welft en hen, dankzij bijpassende zijdelen, een nachtkastje, een aflegblad, een comfortabele zitplaats of een lounge-achtige zithoek biedt.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.