HMC-stagiair maakt indruk op ØDE Design

"Zijn passie voor de houtbewerkingsindustrie is werkelijk inspirerend"

ØDE Design stelt een nieuwe getalenteerde stagiair voor van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) Rotterdam. "Jasper is de afgelopen weken bij ons geweest en heeft een frisse kijk en onwankelbaar enthousiasme aan ons team toegevoegd. Zijn passie voor de houtbewerkingsindustrie is werkelijk inspirerend", laat de meubelproducent weten op social media.Houtbewerking is een tijdloos ambacht dat blijft evolueren met de technologie. De samensmelting van traditioneel vakmanschap met moderne gereedschappen en technieken maakt innovatie mogelijk. Het programmeren van CNC-machines helpt creatief ontwerp tot leven te brengen precies zoals ze waren bedacht, maar er is nog steeds waardering voor het handmatig vervaardigen van meubels.

Tijdens de samenwerking werd ØDE Design eraan herinnerd dat de houtindustrie niet alleen gaat over het produceren van goederen; het gaat om een indrukwekkend ambacht dat onze wereld eeuwenlang heeft vormgegeven. Een ambacht dat geliefd is bij houtbewerkers van alle leeftijden. Zoals Jasper hen vertelde: "Soms, als ik met dit prachtige hout werk, sta ik daar te denken, ik heb veel geluk dat ik dit mag doen."

Meer informatie:
ØDE Design
Energieweg 11
5071 NP Udenhout
+ 31 (0) 64 64 02 830
info@odedesign.nl
www.odedesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.