Novel Grey lanceert resultaat van samenwerking met Elise Luttik

Vandaag (dinsdag 3 oktober) lanceert Novel Grey het resultaat van een eerste samenwerking met een onafhankelijke designer: de Dune. Dune is ontworpen door Elise Luttik, die in haar werk altijd technologie en constructie gebruikt om illusies te materialiseren. Zoals ze met de Chester chair die ze voor Satelliet ontwierp de illusie oproept van zachte kussens op een houten stoel, zo creëert ze beweging in Dune.Over Dune
Dune is beweging gevangen in steen. Plaats ze in een repeterend patroon om een duinachtig muurlandschap van randen en kanten te creëren, draai en componeer een cadans van golven met vloeiende valleien of plaats ze willekeurig om ten volle te genieten van de scherpe lijnen en zachte rondingen van elke sculpturale module. Dune bevat de kenmerkende merkstijl van Novel Grey en net zo goed de handtekening van Elise Luttik, waardoor Dune een passende aanwinst voor de Novel Grey collectie vormt.

vt wonen&design beurs
Dune en nog drie ontwerpen van Novel Grey vind je in de slaapkamer van het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur, die Novel Grey als partner van EH&I heeft voorzien van indrukwekkende wanddecoratie.Extra duurzaam
Speciaal voor de installatie in het inspiratiehuis, zijn de duurzame tegels van een speciale remontabele lijmlaag voorzien. Zo zijn niet alleen de tegels gemaakt van bouwpuin, maar is ook de lijmlaag gemaakt van gerecycled materiaal. Door de toepassing van de remontabele lijm van Circuwall, zijn de tegels na gebruik opnieuw als nieuw te gebruiken.

Meer informatie:
Novel Grey
Europalaan 2b
3526 KS Utrecht
info@thenovelgrey.com
www.thenovelgrey.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.