Cunera genomineerd voor innovatieprijs

Cunera is door de Regio Foodvalley uitgeroepen tot één van de drie genomineerden voor de Innovatieprijs 2023. Aanleiding hiervoor is de recente ontwikkeling van hun nieuwe, volledig circulaire vloerbedekking ‘Circulair volgens Cunera’.Circulair volgens Cunera
Onder de noemer Cunera introduceerde Cunera Vloerbedekking B.V. uit Rhenen afgelopen jaar haar circulair tapijt Ancora. De gebruikte materialen en productiemethode maken het mogelijk deze vloerbedekking (als tapijt of als karpet) na gebruik te verwerken tot vezels. De vezels kunnen weer worden verwerkt tot garen, en het garen kan weer worden toegepast voor productie van nieuwe vloerbedekking.

Circulair
Om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden is de poolsamenstelling 100% ongeverfde zuivere scheerwol van een hoogwaardige kwaliteit. Net als reguliere kwaliteiten is de circulaire vloerbedekking leverbaar op breedtes tot vier meter en kan het in diverse kleuren worden uitgevoerd. Er zijn zelfs kleuren en dessins op maat leverbaar, uiteraard afhankelijk van aantallen.

Circulair volgens Cunera is vanaf heden verkrijgbaar via geselecteerde dealers of rechtstreeks via Cunera. Of dit circulaire product ook daadwerkelijk wordt uitgeroepen tot ‘Innovatie van het jaar’ weten we na woensdag 11 oktober: dan rijkt Regio Foodvalley de prijzen uit.

Meer informatie:
Cunera
Cuneralaan 67a
3911 AB Rhenen
+31(0) 317- 619 001
info@cunera.nl
www.cunera.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.