Familie Réparon houdt huisshow van 22 oktober t/m 7 november

Skalma & Dat Zit! openen nieuwe showroom

Rob en Rick Réparon (vader en zoon, derde en vierde generatie van het Gelderse familiebedrijf) zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om een nieuwe meubelshowroom van 450 vierkante meter in te richten. "Gewoon in ons eigen dorp Lienden", laten de twee met gepaste trots weten. "Na het vertrek uit inkoopcentrum De Woonindustrie (DWI) kwam deze optie opeens langs. We zijn heel blij met deze stap. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan", geven ze aan.

Van 22 oktober t/m 7 november wordt de nieuwe showroom ingeluid met een huisshow, waarvoor belangstellenden van harte worden uitgenodigd. "Verspreid over een tweetal weken, zodat we iedereen de kans kunnen geven om rustig en op een moment dat het het beste uitkomt te komen kijken."

Naast zitmeubelen van Skalma ("de verkoop daarvan loopt lekker door") staat de familie Réparon er ook met haar eigen lijn DatZit!, welke collectie flink is uitgebreid met een collectie banken en bijzetfauteuils. "Een unieke serie die echt onderscheidend is.
Maar we hebben er ook twee nieuwe agenturen bijgehaald: Lovewood uit Denemarken en FormFin uit Noorwegen."

"FormFin is een Noorse fabrikant van modern Scandinavische meubelen. Ze maken designfauteuils en bankstellen, waaronder bekende designklassiekers.

Lovewood is een fabrikant uit Denemarken en zoals de naam al doet vermoeden 'houden ze van hout'. Ze maken bijvoorbeeld prachtige houten barkrukken en houten plantenstandaards."
Openingsshow
De nieuwe showroom wordt gelijk goed ingewijd met een openingsshow. Deze vindt plaats van zondag 22 oktober t/m dinsdag 7 november. Iedere belangstellende is van harte welkom, ook in de avond, wel graag op afspraak.

Aanmelden kan via info@datzit.info of bel 06 553 579 03. Tijdens de openingsshow zijn er leuke acties en uiteraard wordt er voor een lekker hapje en drankje gezorgd.


Meer informatie
Skalma Nederland & Dat Zit!
De Hofstede 51
4033 BV Lienden
info@skalma.nl
info@datzit.info
www.skalma.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.