Dit zijn de tuintrends voor 2024 volgens Nmoss

In het jaar 2024 doen zich opnieuw ontwikkelingen voor die de tuininrichting beïnvloeden en vormgeven. Dat stelt Nmoss, de leverancier die duurzame en exclusieve buitenmeubelen levert.

Zo is duurzaamheid wederom een onmiskenbare factor in 2024, waar termen als 'milieuvriendelijk' en 'gerecycled' centraal staan. Kies voor tuinmeubelen gemaakt van gerecyclede materialen of investeer in meubelen die een leven lang meegaan, zoals bijvoorbeeld een gietijzeren of aluminium tuinmeubel. Zo draag je bij aan een betere wereld zonder in te leveren op kwaliteit, design, of comfort.

Het naadloos verbinden van binnen- en buitenruimtes is een andere dominante trend in 2024. Match kleuren in kussens, accessoires en zelfs outdoor vloerkleden met de kleuren van het interieur voor een stijlvolle overgang tussen binnen en buiten. Worden de accentkleuren van het interieur vaak veranderd? Zorg dan voor tijdloze en makkelijk te combineren kleuren voor de tuinmeubelen. Kies vervolgens tuinaccessoires die passen bij de accentkleuren van het interieur. Zo hoeven alleen de tuinaccessoires vernieuwd te worden om de buitenruimte weer een frisse uitstraling te geven!

Ook minimalisme is niet meer weg te denken in de tuininrichting. Denk aan neutrale kleuren zoals wit, grijs, en beige, en natuurlijke materialen zoals hout en steen. Kies daarbij enkele opvallende eyecatchers en vermijd te veel kleine, losse accessoires. Grote windlichten of een royale salontafel dienen perfect als statementstukken.

Lees hier de volledige blog over de tuintrends van 2024.

Meer informatie:
&moss
www.nmoss.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.