Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Medeoprichter Falmec Benelux draagt stokje over

“Het hoge woord is eruit, het besluit is genomen, het is tijd voor iets anders, als medeoprichter van Falmec Nederland BV heb ik besloten om een andere weg in te slaan", begint Erwin van Steenwijk. "Dankzij de komst van Eddy van Tongeren durf ik mijn stokje met volle vertrouwen aan hem over te dragen."

Voor velen een onverwachte wending, maar voor Erwin het moment om een stap terug te doen en nieuwe kansen en mogelijkheden te verkennen. "De andere weg betekend voor mij, een periode van rust, reflectie en even me time."


Erwin van Steenwijk.

Hij bedankt het Falmec Nederland team voor de reis die ze samen zijn aangegaan, dit heeft geresulteerd in een groeiend Falmec dealernetwerk in Nederland. En ook alle Falmec relaties wil hij bedanken voor het vertrouwen in de organisatie. "Ik hoop dat dit vertrouwen onverminderd zal blijven voortgaan, dat kan ook niet anders met zo’n fijn Falmec team."

Op de vraag: ‘Wat ga je doen?’ Daar geeft Erwin nog geen concreet antwoord op, hij verheugt zich op het schrijven van een nieuw hoofdstuk in zijn leven. "Nu eerst even genieten van twee weken vakantie, een lege agenda en dan begint het nieuwe avontuur."

Meer informatie:
Falmec Benelux
www.falmec.com

Publicatiedatum: