GARANT Marketing en Services Nederland CV start twee pilots

Primeur voor woonwinkels Soet en Wennekers: introductie van nieuw concept KeukenStyl

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de totstandkoming van de keukenafdelingen bij Soet Compleet in Wonen in Bergambacht en Wennekers Wonen in Groesbeek. Beide woonwinkels met reeds een assortiment dat zich uitstrekt over het gehele bereik van wonen en interieur hebben met een keukenafdeling de dienstverlening compleet gemaakt. Op een persoonlijke manier wordt de consument voorzien van het best passende interieuradvies waarbij er wordt gekeken naar het totaal van de inrichting, waar alle productgroepen onderdeel van uitmaken. De showrooms met ieder hun eigen identiteit maken gebruik van het concept KeukenStyl, ontwikkeld in samenwerking met en door GARANT Marketing en Services Nederland CV en haar partnerleveranciers.KeukenStyl
KeukenStyl is een concept van GARANT Marketing en Services Nederland CV. Het concept is beschikbaar voorzelfstandige woonwinkels die naast het huidige woonassortiment ook keukens willen aanbieden. Voor ondernemers die zien dat de consument graag een totaaloplossing wenst voor de inrichting van hun woning. Nu keukens onderdeel zijn gaan uitmaken van de open inrichting, is het des te belangrijker dat deze op elkaar zijn afgestemd en in balans zijn. We zien daarbij dat de consument behoefte heeft aan een juiste begeleiding in alle keuzes die gemaakt moeten worden.

KeukenStyl kent een concentratiemodel van leveranciers die passen bij de positionering van het concept. De positionering is gericht op het bovengemiddelde tot hogere segment. Het concept focust zich op het versterken van de lokale concurrentiepositie van de ondernemer. Onderscheidend vermogen wordt gevonden in het zeer hoge niveau van service, advies en het ontzorgen van de consument bij de inrichting van het interieur. Daarin wordt, zoals geschreven, gekeken naar de samenhang én het totaalbeeld van het interieur waar ook de keuken een integraal onderdeel van is.

Deelnemende woonwinkels worden volledig bijgestaan door GARANT bij de opstart, en krijgen alle middelen tot hun beschikking om een succesvolle verkoop mogelijk te maken. Activiteiten staan in dienst en ter versterking van de lokale concurrentiepositie. Het concept kent een hoge mate van planningsvrijheid, perfect afgestemd op de lokale markt.Meer informatie:
KeukenStyl
www.keukenstyl.nl

Wennekers Wonen
www.wennekerswonen.nl

Soet Wonen & Slapen
www.soetwonen.nl

Garant Nederland
Westeind 5
5245 NL Rosmalen
+31 (0)73 - 521 0018
info@garant-nederland.nl
www.garant-nederland.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.